Laden Evenementen

concerten in De Bartholomeuskerk

25 september 2021

LET OP: LOCATIE IS GEWIJZIGD
Op zaterdag 24 september gaan als organisatie naar de Sint Bartholomeuskerk in Zevenbergen. Een prachtige locatie en omdat dit zo’n prachtige locatie is gaan we niet 1 maar 2 concerten voor u organiseren.

Het eerste concert wordt verzorgt door de 2 vrienden Jaap Kramer en Hendrik van Veen. Wij hoeven u niet te vertellen dat dit een prachtig concert gaat worden met heerlijke muziek. Wij hoeven u ook niet te vertellen dat u wat mist als u er niet bij aanwezig bent.
Het tweede concert wordt verzorgt door Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria. Na 2 jaar mogen deze mannen eindelijk weer samen zingen, en dat kunnen ze! Ook dit beloofd een prachtig concert te worden.

Kiezen is lastig, dat begrijpen wij. Daarom dat wij u helpen met kiezen door een leuke korting te geven als u voor beide concerten kaartjes koopt!

Let op!: Beide concerten worden niet live uitgezonden. Vooraf reserveren is gewenst ivm beperkt aantal zitplaatsen. Zorg dat u erbij bent!

De opbrengst van deze concerten is bestemd voor de Prinses Maxima Centrum Foundation. Met dit geld worden Sinterklaascadeaus gekocht voor de kinderen die tijdens Sinterklaas in het Prinses Maxima Centrum moeten verblijven. Wij willen de patiënten weer even kind laten zijn. Helpt u mee? Bij de concerten vind u ook een collectebus waar u eventueel vrijwillig nog iets in kunt doneren voor dit doel.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
25 september 2021
Tijd:
17:00 - 21:30
Kosten:
€12.50 – €35.00
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
http://www.scmaf.nl

Locatie

Sint Bartholomeuskerk
Markt 19
Zevenbergen, 4761 CE
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Stichting Culturele Muzikale Activiteiten Flevoland
Telefoon:
0623650598
E-mail:
info@scmaf.nl
Bekijk de site van Organisator